Noutăţile primăriei

Astăzi, în incinta primăriei or. Fălești, a fost organizată activitatea de totalizaree a proiectului ”Viața e frumoasă și după 60+”.

La această activitate au participat primarul or. Fălești, Alexandr Severin și membrii Comitetului Coordonator Local al or. Fălești, înființat în cadrul programului Îmbătrânire și Sănătate – Comunitate Prietenoasă Vârstei.

imb 25 11 2021

În cadrul ședinței s-au făcut totalurile unei munci depuse de Comitetul Coordonator Local pe parcursul anilor 2020-2021. Ca mulțumire pentru efortul depus, implicare și voluntariat membrii Comitetului Coordonator Local au fost premiați cu câte o diplomă de gratitudine de primarul or. Fălești, care a reiterat poziția administrației publice locale privind proiectul în cauză și atitudinea față de persoanele în etate.

În numele echipei, implicate în acest proiect, mulțumim tuturor persoanelor, care au contribuit la reușitele și realizările noastre și le urăm tot binele și succese pe viitor.

  Mai multe fotografii

În perioada 19-21 noiembrie în centru or. Fălești, str. Alecxandru cel Bun (pietonală) a activat expo-târgul universal de toamnă a producătorilor autohtoni ediția a II-a.  

Acest târg a fost organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălți, cu suportul primăriei or. Fălești și Consiliului raional Fălești, Secția Economie.

La deschiderea târgului au participat primarul or. Fălești, dl.Alexandr Severin, președintele raionului Fălești, dl.Sergiu Fîntînă, care au salutat și încurajat agenții economici prezenți să promoveze produsele autohtone pe piața internă a țării. 

De acum organizarea acestui târg este o tradiție de bun augur pentru locuitorii și oaspeții or. Fălești, iar administrația publică locală va depune tot efortul pentru promovarea produselor și  mărfurilor producătorilor autohtoni. 

  Galerie foto

La data de 17 noiembrie curent, în blocul administrativ al stadionului orășenesc s-a desfășurat ședința de totalizare a Campionatului raional de fotbal între echipele primăriilor din raionul Fălești. În cadrul ședinței au fost premiate echipele care au ocupat primele trei locuri la ediția 2021, a Campionatului raional de fotbal.

Locul III – echipa primăriei s. Musteața

Locul II – echipa primăriei com. Albinețul Vechi

Locul I – echipa primăriei or. Fălești

Campioana ediției 2021 a Campionatului raional de fotbal între echipele primăriilor din raionul Fălești a fost desemnată echipa primăriei or. Fălești, care a acumulat 55 puncte din 60 posibile. 

tab

Aducem sincere mulțumiri și urări de bine echipei de fotbal a primăriei or. Fălești, pentru efortul depus și performanța obținută și le dorim noi realizări pe plan sportiv. 

BRAVO BĂIEȚI! 

BRAVO CAMPIONILOR!

ANUNȚ privind organizarea consultărilor publice ”Cu privire la aprobarea programului de Revitalizare Urbană a orașului Fălești pentru anii 2021-2026”

25.10.2021-08.11.2021

Primăria orașului Fălești organizează, începând cu 25.10.2021, consultări publice pe marginea proiectului de decizie ”Cu privire la aprobarea Programului de Revitalizare urbană a orașului Fălești pentru anii 2021-2026”.

Scopul proiectului

Aprobarea programului de Revitalizare Urbană a orașului Fălești pentru anii 2021-2026 pentru îmbunătăirea vieții locuitorilor orașului prin dezvoltarea zonei Gara Fălești. Proiectul PRU Fălești poate fi descărcat aici 

Recomandările pe marginea proiectului programului de Revitalizare Urbană pot fi expediate până la 08.11.2021 la adresa email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact Elena Cebotariov, specialist principal primăria or. Fălești, tel. 067566168.

Ședința de examinare a recomandărilor va avea loc la 09.11.2021 orele 14:00 pe platforma ZOOM 

https://us05web.zoom.us/j/81461352060?pwd=U3RqQjl2WUQzckpNU2pjYVVRS1l6QT09

Идентификатор конференции: 814 6135 2060

Код доступа: FUpU6B