Evenimente / Activităţi în teritoriu

La data de 1 iunie 2019, în or. Făleşti s-a organizat activități dedicate „Zilei Internaţionale a Copiilor”.

Cu această ocazie primăria or. Făleşti împreună cu Direcția Generală Asistență Socială, Protecția Familiei și Copilului a Consiliul Raional Făleşti au organizat pe parcursul acestei zile ateliere de distracție și un concert pentru cei mici şi părinţii lor la care au participat copii din grădiniţele orăşeneşti și Centrul de creaţie şi agrement pentru copii „Eleonora Găină”.

Copiilor participanţi la aceste activităţi li s-au pregătit din partea organizatorilor cadouri şi surprize dulci, dând culoare şi bucurie sărbătorii, iar în ajunul sărbătorii primăria or. Făleşti a făcut o surpriză copiilor din grădiniţele orăşeneşti oferindu-le în dar îngheţate.

 

Primăria or. Făleşti vine cu un mesaj de felicitare către toţi copiii din oraş şi localităţile Republicii şi le doreşte să fie sănătoşi şi să aibă parte de o copilărie fericită.

Galerie foto

 felicitare prim

1 2S-a mai scurs o zi în călimara timpului, iar prezentul de azi va fi trecutul de ieri, de aceea încercăm să surprindem cele mai frumoase amintiri și să le înregistrăm în poze pentru a ne bucura de ele în viitor.
   La data de 22 mai 2019 în or. Făleşti s-a sărbătorit Hramul localităţii ”Sf. Nicolae”. Activitățile destinate acestei sărbători le-am imortalizat în poze pentru a ne bucura de această frumoasă sărbătoare oricînd vom avea dorință.

Galerie foto

Astăzi, 9 mai, în oraşul Făleşti a fost organizat un miting de comemorare dedicat Zilei Victoriei.

Participanţii la acest miting au adus un omagiu de recunoştinţă veteranilor rămaşi în viaţă, ostaşilor căzuţi pe câmpul de luptă, şi respectul deplin pentru cerul senin şi pacea pe pământ.

Veşnică memorie ostaşilor învingători!

Galerie foto

9 mai 19

anunt 12 04

La data de 31 martie 2019, în incinta sălii sportive a Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”, s-a desfăşurat competiţia sportivă “Cupa Primarului 2019” la volei (bărbaţi) dedicată eroilor căzuţi în conflictul armat de pe Nistru.

IMG 0978

La această competiţie au participat 9 echipe de sportivi din localităţile raionului Făleşti. În finala mică pentru locul trei au luptate echipa Inspectoratului de Poliție Fălești şi echipa s. Pîrliţa, câștigătoare fiind desemnată echipa s. Pîrliţa.

Pentru locurile I şi II, ca și anul precedent s-a dat o luptă crâncenă pe plan sportiv între echipele s. Izvoare şi or. Făleşti. La finele a trei seturi de joc câștigătoarea trofeului a fost desemnată echipa or. Făleşti.

Aducem sincere mulţumiri persoanelor implicate în organizarea şi desfăşurarea acestor competiţii şi nu în ultimul rând echipei de sportivi ai or. Făleşti pentru performanţa obţinută.

  • IMG_0900
  • IMG_0904
  • IMG_0907
  • IMG_0908