Astăzi 20 octombrie curent în centru or. Fălești, str. Alexandru cel Bun (pietonală) a fost inaugurat expo-târgul universal de toamnă a producătorilor autohtoni ediția a III-a.

Acest târg a fost organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălți, cu suportul primăriei or. Fălești și Consiliului raional Fălești, Secția Economie.

  • edt-2022_20
  • edt-2022_18
  • edt-2022_19
  • edt-2022_17

La deschiderea târgului au participat reprezentanții Camerei de Comerț Bălți, primarul or. Fălești, dl. Alexandr Severin, președintele raionului Fălești, dl. Sergiu Fîntîna, care au deschi oficial activitatea târgului și au încurajat agenții economici prezenți să promoveze produsele autohtone pe piața internă a țării.

Inaugurarea Expo-târgului de toamnă este de acum o tradiție frumoasă și de bun augur de care beneficiază atât cumpărătorii cât și vânzătorii.

Activitatea târgului se va desfășura în perioada 20-23 octombrie, iar administrația publică locală îndeamnă toți doritorii de a face cumpărături, să viziteze acest târg al producătorilor autohtoni.

  Mai multe fotografii

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează