Recent, la sediul Primăriei orașului Fălești, a fost semnat Acordul de Colaborare între AO „CUTEZATORUL”, Consiliul raional Fălești, primăriile comunelor Albinețul Vechi și Taxobeni privind implementarea proiectului „Împreună pentru buna guvernare și bugetare participativă”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de organizațiile Parteneriatul pentru Democrație (EPD), ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală și OSC ceh People in Need.

Proiectul are scopul de a îmbunătăți responsabilitatea socială la nivel local și crearea unor mecanisme de cooperare durabilă între autoritățile publice locale și organizațiile societății civile pentru a răspunde mai bine nevoilor comunitare.

Primăria or. Fălești a implementat mai multe proiecte în parteneriat cu AO „CUTEZATORUL”, aducând beneficii locuitorilor urbei. Și de data aceasta, ne vom implica activ în realizarea proiectului sus numit, contribuind la sporirea responsabilizării sociale a administrației publice locale. În acest scop, reprezentanții APL Falești vor paricipa la majoritatea activitaților din  cadrul proiectului, sala de ședinte va fi utilizată pentru desfașurarea unor acțiuni din cadrul proiectului, iar la inițiativa unui grup de tineri și cu susținerea proiectului, vom confecționa și instala „Indicatorul „0” Fălești” în centul orașului contribuind cu 6o mii lei

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează