În ajunul Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie, Primăria orașului Fălești și-a propus să aducă un zâmbet pe fețele doamnelor și domnișoarelor, care activează în instituțiile și întreprinderile din localitatea noastră.
  Din primele ore ale dimineții, domnișoarele și doamnele au avut parte de o surpriză plăcută din partea primarului orașului Alexandr Severin, care a venit cu un mesaj de felicitare și le-a adus în dar flori și mărțișoare mult stimatelor noastre femei, cu prilejul ”Zilei Internaționale a Femeii”.

  • IMG_9472
  • IMG_9464
  • IMG_9500
  • IMG_9442
  Dumnealui a subliniat importanța și aportul pe care îl aduc în ziua de astăzi femeile în viața cotidiană și le-a dorit să fie înconjurate de oameni dragi și să aibă parte de realizări frumoase.
  Vă dorim ca spiritul primăverii să fie mereu în sufletele fiecărei femei, iar viața de zi cu zi să fie plină de împliniri, sănătate, fericire și încredere în ziua de mâine. Toate grijile și greutățile să rămână în urmă, iar lucrurile frumoase să Vă aducă numai satisfacție și bucurii.
  Să rămâneți mereu așa gingașe și iubitoare, mult stimatele noastre bunicuțe, mame, soții și fiice. Să aveți o primăvară frumoasă lângă cei dragi, pace și liniște sufletească.

  Mai multe fotografii

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează