La data de 14 februarie 2020, în oraşul Făleşti s-a organizat mitingul de comemorare în memoria ostașilor căzuți în Războiul din Afganistan. La acest eveniment au participat conducerea raionului și a primăriei orașului Fălești, funcționari publici,  reprezentanți ai serviciilor desconcentrate, colaboratori ai Inspectoratului de Poliție și veterani participanți la acţiunile de luptă din Afganistan.

Cu un mesaj de deschidere al mitingului a venit primarul or. Fălești dl. Alexandr Severin, exprimând mulțumire și recunoștință veteranilor de război.

Cei prezenți și-au exprimat recunoștința și aprecierea pentru eroismul, sacrificiul, bărbăția și jertfirea de sine față de veteranii războiului din Afganistan.

Totodată mesajul principal a fost ca generațiile tinere să nu dea uitării faptele de vitejie ale conaționalilor noștri, să cultive tinerilor așa calități ca patriotismul, curajul, dragostea și devotamentul față de Patrie.

La finalul mitingului s-a ținut un minut de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața pe cîmpul de luptă și au fost depuse flori în semn de recunoștință.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Galerie foto

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează