La data de 16 mai 2020, în parcul din preajma L.T. ”I. Creangă”, a fost organizată o activitate de amenajare a unui spațiu de odihnă, destinat tinerilor și locuitorilor orașului.

Acest lucru a fost realizat la inițiativa unor voluntari în baza unui proiect inițiat de către grupul de inițiativă ”Cetățean Activ”, cu suportul material și financiar al primăriei or. Fălești și Institutul pentru Inițiative Rurale (IRI).

În această zonă de odihnă au fost amenajate patru bănci originale de odihnă, s-au plantat arbori și arbuști, ce vor schimba spre bine aspectul parcului, iar în centrul lucrării s-a plantat un tei, care pe viitor va proteja cu coroana sa de razele solare, pe cei ce se vor relaxa în acest minunat scuar.

Credem că această muncă depusă de voluntari va fi păstrată și prețuită de toți, iar pe viitor aspectul parcului să se îmbogățească și cu alte zone frumoase.

Aducem sincere mulțumiri tuturor persoanelor, care au fost implicate în organizarea și realizarea acestui minunat obiect de odihnă.

  • 1
  • 2
  • va_1
  • va_10

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează