Astăzi 15 februarie curent, se împlinesc 32 ani, de la retragerea trupelor sovietice din Republica Afganistan. Cu această ocazie și în memoria celor căzuți pe câmpul de luptă din Afganistan, în oraşul Făleşti s-a organizat un miting de comemorare. 

La acest eveniment au participat conducerea primăriei și a raionului Fălești, funcționari publici, reprezentanți ai serviciilor desconcentrate, colaboratori ai Inspectoratului de Poliție și veterani participanți la acţiunile de luptă din Afganistan.

Cu un mesaj de deschidere al mitingului s-a adresat primarul or. Fălești dl. Alexandr Severin, exprimând mulțumire și recunoștință pentru eroismul, bărbăția și sacrificiul veteranilor războiului din Afganistan. De asemenea s-a ținut un minut de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața pe câmpul de luptă și au fost depuse flori în semn de recunoștință.

De menționat că acest eveniment de comemorare are un mesaj puternic generațiilor tinere, să păstreze memoria ostașilor căzuți la datorie și respectul față de veteranii, conaționalii noștri.

  • afg-2021_1
  • afg-2021_10
  • afg-2021_11
  • afg-2021_12

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează