La data de 27 august în orașul Fălești, s-a sărbătorit 30 ani de independență a Republicii Moldova.

Cu această ocazie au fost organizate activități culturale și sportive pentru locuitorii și oaspeții orașului Fălești. Pe scena de sărbătoare au urcat tineri interpreți din localitate, picii din IP IET nr. 5, orchestra de muzică populară, dansatorii colectivului de dans ”Foleșteanca” și ”Favorit”. Au fost prezentate expoziții ale producătorilor autohtoni și meșterilor populari,lupte corp la corp – demonstrate de batalionul 1003 al trupelor de carabinieri și hora neamului, care a deschis această frumoasă sărbătoare.

  • IMG_5120
  • IMG_5181
  • IMG_5194
  • IMG_5224

La acest eveniment ne-au onorat cu prezența conducerea raionului Fălești și a primăriei or. Fălești în persoana primarului Alexandr Severin, care a venit cu un mesaj de felicitare către toți locuitorii orașului și ai întregii republici.

Galerie foto (Concert festiv de deschidere a sărbătorii) 

De asemenea a fost organizată și lupta tradițională moldovenească ”Trânta”, la care au participat toți doritorii culminând cu premiul mare lupta la berbec.

Galerie foto (Competiție sportivă - TRÎNTA)

Punctul culminant al sărbătorii a fost concertul serala prezentat de artiști din țară, care au încins atmosfera de sărbătoare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează