La 21 octombrie curent, în or. Fălești, s-a desfășurat un eveniment inedit pentru toată comunitatea persoanelor în etate din localitate.

În această zi a fost inaugurat centrul destinat persoanelor în etate din localitate, care a fost realizat în cadrul proiectului ”Viața e frumoasă și după 60+”, datorită mini-grantului oferit de AO ”Casmed” și contribuția financiară a primăriei or. Fălești, în cadrul programului ”Îmbătrânire și Sănătate” și a conceptului ”Comunitate Prietenoasă Vârstei”.

  • dcb_1
  • dcb_10
  • dcb_11
  • dcb_12

Acest centru este rezultatul muncii, pe parcursul anilor 2020-2021, a unei echipe de activiști, voluntari și persoane cu inima mare din localitate. Știm cu certitudine că localul dat va fi un loc pentru toți doritorii, un spațiu comod, unde oricine poate veni, participa la activități și poate fi ascultat petrecându-și timpul într-o atmosferă prietenoasă și caldă.

Ținem să aducem mulțumiri tuturor persoanelor implicate în acest proiect și le dorim realizări noi pe viitor, iar oamenii dornici de schimbare sperăm că vor face comunitatea noastră o Comunitate Prietenoasă tuturor Vârstelor.

Galerie foto

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează