Tineret si sport

La data de 17 noiembrie curent, în blocul administrativ al stadionului orășenesc s-a desfășurat ședința de totalizare a Campionatului raional de fotbal între echipele primăriilor din raionul Fălești. În cadrul ședinței au fost premiate echipele care au ocupat primele trei locuri la ediția 2021, a Campionatului raional de fotbal.

Locul III – echipa primăriei s. Musteața

Locul II – echipa primăriei com. Albinețul Vechi

Locul I – echipa primăriei or. Fălești

Campioana ediției 2021 a Campionatului raional de fotbal între echipele primăriilor din raionul Fălești a fost desemnată echipa primăriei or. Fălești, care a acumulat 55 puncte din 60 posibile. 

tab

Aducem sincere mulțumiri și urări de bine echipei de fotbal a primăriei or. Fălești, pentru efortul depus și performanța obținută și le dorim noi realizări pe plan sportiv. 

BRAVO BĂIEȚI! 

BRAVO CAMPIONILOR!

La 5 octombrie current, tinerii voluntari ai Consiliului raional al tinerilor Fălești, au venit cu inițiativa de a reabilita aspectul estetic al indicatorului „Fălești”, situat la intrarea în oraș din partea fabricii de vinuri. Această activitate a fos realizată în cadrul evenimentului dedicat Săptămânei Naționale a Voluntariatului și a fost posibilă datorită suportului financiar al primăriei or. Fălești.

Ținem să mulțumim tinerilor voluntari implicați pentru munca depusă, voință de schimbare și spirit civic.

 • 1
 • 2
 • 4
 • 3
Primăria orașului sprijină echipa de fotbal a Veteranilor din or.Fălești, care evoluează în Campionatul Republicii Moldova ,, Liga Veteranilor 2021" Zona Nord.
După 4 etape disputate, echipa noastră a bifat 2 victorii și 2 egaluri, acumulând 8 puncte și clasându-se pe poziția a 4, mai având un meci în rezervă de jucat.
Luni, la data de 27 septembrie cu începere de la 17.00 pe stadionul din satul Călugăr, se va disputa meciul crucial cu echipa orașului Bălți, liderii competiției.
Doritorii de a susține echipa noastră sunt așteptați la stadion.
LV1

La data de 4 iulie curent, pe stadionul din localitatea Făleștii Noi, s-a disputat finala Cupei raionului Fălești la fotbal.

În finală au acces echipa primăriei or. Fălești și echipa primăriei s. Năvîrneț. La finalul celor 90 minute de joc tabela de marcaj indica scorul de 1:1, pentru a putea fi desemnată câștigătoarea finalei, s-a jucat două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, în urma cărora echipa primăriei or. Fălești a marcat 3 goluri adjudecându-se victoria cu scorul final de 4:1.

Aducem sincere mulțumiri și urări de bine echipei de fotbal a primăriei or. Fălești, pentru efortul depus și performanța obținută.

Le urăm băieților noștri succes la Campionatul raional de fotbal și performanțe noi.

BRAVO BĂIEȚI!

 • 2
 • 4
 • 3
 • 6

La data de 20 februarie curent, în incinta Palatului Raional de Cultură Făleşti ”Mihai Volontir”, s-a organizat concertul muzical dedicat sărbătorii dragostei și bunăvoinței ”Dragobete”, cu genericul ”Dacă dragoste nu e, nimic nu e...”. 

În cadrul concertului au participat formații artistice din localitate, ansambluri de dans, tineri interpreți ce poartă în inimi dragostea.

Pe parcursul concertului participanții acestui eveniment ne-au cufundat în atmosfera feerică a dragostei, iubirii și frumosului prin compozițiile prezentate. Cu toții știm că cel puțin o dată în viață fiecare din noi cunoaște acest frumos sentiment numit ”Dragoste”, care te învăluie și te înalță în frumoasa atmosferă a iubirii.

La final, organizatorii acestui eveniment: Direcția Generală Educație și Cultură Fălești în persoana d-nei. Mariana Osadța, primăria or. Fălești în persoana primarului dl. Alexandr Severin și vicepreședintele raionului Fălești dl. Veaceslav Tambur au premiat participanții la eveniment cu cadouri și diplome de mențiune.

 • drag_10
 • drag_4
 • drag_21
 • drag_16

Galerie foto

La data de 16 08.2020, primăria or. Fălești, a organizat o excursie destinată tinerilor din localitate la monumentul arheologic din epoca paleoliticului situat în s. Duruitoarea.

Această activitate a fost organizată cu ocazia Zilei Internaționale a tinerilor sărbătorită la data de 12 august. Nu în ultimul rând excursia a fost organizată și ca o recompensă, mulțumire, din partea primăriei or. Fălești, pentru tinerii activi din localitate implicați în diferite activități de voluntariat pe parcursul anului.

 • excursie_1
 • excursie_2
 • excursie_3
 • excursie_4

Săptămâna aceasta a fost finisată şi cea de-a doua fază de reabilitare a muzeului în aer liber situat în centrul oraşului Făleşti.

Cum am şi menţionat anterior activitate dată a fost posibilă datorită iniţiativei tinerilor voluntari din oraş cu suportul financiar al primăriei or. Făleşti.

Această tranziţie a artei de la „Evoluţia artei”, care mai bine de 2 ani ne-a bucurat ochiul locuitorilor şi oaspeţilor oraşului Făleşti, trece la faza de lucrări ale pictorilor autohtoni.

Sperăm că contribuţia adusă de toţi actorii implicaţi la reabilitarea acestui muzeu, să aducă un plus de culoare în viaţa orăşelului nostru.

 • mal_1
 • mal_4
 • mal_2
 • mal_10

Galerie foto