La 27 octombrie curent, primăria or. Fălești, a organizat o excursie, pentru tineri, cu destinația Fălești-Fetești-Pererâta și mânăstirea Zăbriceni.

Această activitate a fost organizată de primăria or. Fălești, ca o stimulare și mulțumire pentru tinerii activi din localitate, care pe parcursul anului s-au implicat în activități de voluntariat. Ținem să menționăm că administrația publică locală este dispusă și încearcă să răsplătească efortul și activismul civic al tinerilor, care prin diferite activități susțin și contribuie la realizare unor inițiative în localitate.

  • excursie_2
  • excursie_4
  • excursie_5
  • excursie_3

Traseul excursiei a început cu vizitarea carierei de la Fetești, care în popor i se mai spune și ”Mica Elveție a Moldovei”, datorită peisajelor stâncilor de piatră și moluză. A doua destinație a tinerilor a fost casa muzeu a marelui poet Grigore Vieru din s. Pererâta, unde și-a petrecut copilăria poetul, ca apoi să culmineze cu frumoasa și impunătoarea mănăstire de la Zăbriceni.

Credem că tinerii, care au participat la această excursie, au rămas cu emoții și amintiri frumoase și dorim ca pe viitor să avem o conlucrare și mai eficientă, la realizarea diferitor inițiative pentru binele și în folosul or. Fălești.

Mai multe fotografii

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează