La 5 martie curent, Primăria orașului Fălești, tradițional, a organizat competiția sportivă la volei bărbați, ”Cupa Primarului 2023”, consacrată eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru.

Anul acesta la competiție au participat un număr record de echipe (11). Echipele au reprezentat localitățile raionului Fălești cât și alte orașe: mun. Ungheni, Bălți, or. Glodeni, care au intrat în intensitatea meciurilor dând o concurență și mai mare pentru locurile de frunte. Astfel, în urma desfășurării meciurilor pe  primele trei locuri s-au clasat următoarele echipe:
  Locul I - primăria Călinești
 Locul II - primăria Fălești
 Locul III – primăria Glinjeni

La finele competiției echipele, care au ocupat locurile fruntașe, au fost premiate cu cupe, medalii și diplome de gratitudine. De asemenea, prezent la competiție, primarul orașului Fălești Alexandr Severin. La etapa de totalizare a rezultatelor și premiere a echipelor, primarul orașului Fălești Alexandr Severin a mulțumit sportivilor, care au acceptat această provocare.

  • cp-volei-2023_4
  • cp-volei-2023_8
  • cp-volei-2023_14
  • cp-volei-2023_6

Administrația Publică Locală a or. Fălești, aduce sincere mulțumiri administrației I.P.L.T.,,Mihai Eminescu“, pentru acceptul desfășurării competiției în sălile sportive ale instituției, administrației S.A. Fabrica de vinuri „Mold – Nord” din orașul Fălești, pentru cadourile și suportul acordat în desfășurarea competiției, persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea cu succes a competiției și desigur, tuturor echipelor care au acceptat participarea.

Mulțumim echipei primăriei or. Fălești pentru dăruire și spirit de luptă demonstrat pe perioada desfășurării meciurilor și le spunem:

”Băieți, sunteți cei mai buni”. Succese mari în continuare!

  Mai multe fotografii

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează