La 20 octombrie curent, în orașul Fălești, a avut loc un eveniment istoric pentru toată comunitatea noastră. A fost organizată inaugurarea proiectului ”Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești”.

La această activitate am avut parte de oaspeți marcanți:

-       Secretarul de Stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova – dna Ana Mardare

-       Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova – E.S. dl Janis Mazeiks

-       Șeful adjunct al misiunii Republicii Federale Germania ăn Republica Moldova – dl Ullrich Kinne

-       Directorul ADR Nord – dna Maria Prisacari

Proiectul ”Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de ADR Nord.

  • IMG_5680
  • IMG_5682
  • IMG_5683
  • IMG_5684

Un punct din agenda de lucru a fost deschidera festivă a robinetului de apă din localitatea Gara Fălești și prezentarea de către antrepenor a activității desfășurate pe perioada proiectului. De asemenea delegația oficială a făcut o vizită la locatarul urbei dl. Pelin Ian, unde au gustat din apa care curge în robinet prin conducta nou instalată, pentru consumatorii finali.

Pe această cale aducem sincere mulțumiri tuturor actorilor implicați în acest grandios proiect pentru or. Fălești, care va avea un impact pozitiv pentru toți locuitorii orașului.

Credem că acest proiect va fi un start de bun augur și pentru alte proiecte de menire socială.

Galerie foto