msing

 

Astăzi, în scuarul parcului central, primăria or. Fălești în parteneriat cu Palatul Raional de Cultură Fălești ”Mihai Volontir”, au organizat un mini-concert muzical cu ocazia omagierii cuplurilor longevive din localitate, care sărbătoresc  frumosul jubileu de 50/60 ani de căsătorie neîntreruptă. 

La sărbătoare au participat 25 de cupluri sărbătorite, care au fost însoțite de copii, nepoți și strănepoți. Programul artistic a cuprins un șir de piese muzicale prezentate de artiștii Palatului Raional de cultură ”Mihai Volontir” Fălești și ansamblurile de dansuri ”Foleșteanca” și ”Favorit”.

Prezent la această sărbătoare a fost și primarul or. Fălești, Alexandr Severin, care a transmis un mesaj de felicitare tuturor sărbătoriților și a premiat cu câte un buchet de flori, o diploma de omagiere și un premiu bănesc toate cuplurile prezente la sărbătoare.

La finele acestui spectacol inedit toți cei prezenți au rămas numai cu emoții pozitive și bună dispoziție. Noi le urăm omagiaților să aibă parte de sănătate, liniște sufletească și în inimi să păstreze iubirea și stima reciprocă.

  • na1_10
  • na2_8
  • na1_7
  • na2_1

  Mail multe fotografii