msing

 

Astăzi 11 octombrie curent în centru or. Fălești, str. Alecxandru cel Bun (pietonală) a fost inaugurat expo-târgul universal de toamnă a producătorilor autohtoni ediția a IV-a.

Acest târg a fost organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălți, în parteneriat cu primăriei or. Fălești și Consiliului raional Fălești, Secția Economie.

La deschiderea târgului au participat: Galina Codița, directoarea filialei Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a R. Moldova, Anatol Antonciuc, viceprimarul or. Fălești, Ion Povivailov, șef secția economie a raionului Fălești, Vasile Cireș, director Heuvelland, membrul Consiliului, CCI a RM, care au salutat agenții economici prezenți la târg.

  • 2
  • 10
  • 15
  • 8

La expo – târg participă agenţi economici din municipiile Bălţi și Chişinău, din orașele Făleşti, Drochia, Rîşcani şi raioanele Briceni, Căușeni, Strășeni, Dubăsari, Rîşcani, Fălești, dar şi Casa de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Eleonora Găină” din Fălești, meșteri populari.

Activitatea târgului se va desfășura în perioada 11-13 octombrie, iar administrația publică locală îndeamnă toți doritorii de a face cumpărături, să viziteze acest târg al producătorilor autohtoni.

    Mai multe fotografii