msing

 

   La 17 martie curent, Primăria orașului Fălești, tradițional, a organizat turneul sportiv la volei bărbați, ”Cupa Primarului 2024”, consacrat eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru.

  La startul turneului s-au aliniat 8 echipe, atât din raionul Fălești, cât și invitați din alte localități. Gazda turneului a fost echipa primăriei or. Fălești, participanți - primăria Călinești, primăria Pârlița, primăria Catranîc, primăria Glinjeni, echipa mun. Ungheni, mun. Bălți și or. Glodeni. Echipele au fost repartizate în două grupe a câte patru echipe fiecare. După meciurile disputate în grupe în semifinale s-au calificat patru echipe care s-au duelat pentru accederea în finala competiției. Astfel, la finele competiției, clasamentul final arăta în felul următor:

   Locul I - primăria Călinești
   Locul II - primăria Fălești 
   Locul III – mun. Ungheni
   Locul IV – primăria Catranîc

  La etapa de premiere echipele, care au ocupat locurile fruntașe, au fost decorate de către primarul or. Fălești, dl. Alexandr Severin, cu cupe sportive, medalii și diplome de gratitudine.

  • cp_volei_2024_1
  • cp_volei_2024_10
  • cp_volei_2024_11
  • cp_volei_2024_2

  Administrația Publică Locală a or. Fălești, aduce sincere mulțumiri tuturor reprezentanților echipelor, care au acceptat invitația la turneu și dorim ca pe viitor la fel să ne bucure cu prezența. De asemenea, transmite-mi mulțumiri pentru suportul în organizare administrației I.P.L.T.,,Mihai Eminescu“ or. Fălești, pentru punerea la dispoziție a sălilor sportive. Arbitrilor turneului, care au oficializat disputarea meciurilor, le transmitem un sincer mulțumesc pentru munca depusă și voluntariat.

  Nu în ultimul rând, mulțumim echipei primăriei or. Fălești pentru dăruire și spirit de luptă, demonstrat pe perioada desfășurării meciurilor și le spunem:
  ”Băieți, sunteți cei mai buni!”. Succese mari în continuare! Să știți că ne mândrim cu voi!

   Mai multe fotografii