msing

 

  La 31 martie curent, în incinta IP LT ”Mihai Eminescu”, or. Fălești, a fost organizată competiția sportivă la tenis de masă ”Cupa Primarului 2024”, consacrată eroilor căzuți în războiul din Afganistan.

  La startul competiție s-au aliniat 10 echipe de sportivi din mai multe localități ale raionului Fălești.

  La deschiderea oficială a competiției au fost prezenți: primarul orașului Fălești, Alexandr Severin, președintele Asociației Veteranilor din Afganistan, Victor Marian, veterani și reprezentanți ai echipelor.

  După desfășurarea meciurilor din grupe și a semifinalelor, echipele calificate în finala mică (locul III), au fost echipa primăriei Albinețul Vechi și echipa primăriei Horești. Învingătoare fiind desemnată echipa primăriei Horești.

  Finala mare (locul I și II), devenind deja o tradiție frumoasă, a fost disputată între campioana și vicecampioana ediției 2023, echipa primăriei or. Fălești și echipa primăriei s. Pîrlița. Într-un final și în urma unei lupte strânse câștigătoarea „Cupei Primarului 2024” la tenis de masă, cu scorul de 2:1 a fost desemnată echipa primăriei or. Fălești.

  Administrația Publică Locală a or. Fălești, aduce sincere mulțumiri administrației I.P.L.T. ,,Mihai Eminescu“, pentru acceptul desfășurării competiției în sala sportivă a instituției, persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea cu succes a competiției și desigur, tuturor echipelor care au acceptat participarea.

  Nu în ultimul rând mulțumim sportivilor echipei primăriei or. Fălești pentru plasarea pe  locul I și le urăm realizări frumoase atât pe plan sportiv cât și profesional.

  Mai multe fotografii