Galerie fotoDuminică 22 mai 2016 în oraşul Făleşti, cu ocazia sărbătorii „Hramul oraşului” – Sfîntul Nicolae,  s-au organizat activităţi cultural-artistice, sportive şi distractive pentru toate vîrstele şi toţi locuitorii şi oaspeţii oraşului.
  Programul cultural artistic a fost format din cei mai talentaţi artişti, colective muzicale, folclorice, de estradă şi dans din localitate şi raion, expoziţii de artizanat şi multe altele. Programul cultural-artistic a culminat cu concertul de seară al artiştilor autohtoni şi străini.
  Pe parcursul zilei programul sportiv a captat atenţia tinerilor şi a celor ce iubesc sportul. Startul programului a fost dat de către cursa de ciclism „Velo Hora Făleşti” care a continuat cu „Cupa Primarului” la volei, care a fost adjudecată de echipa primăriei or. Făleşti, Kickboxing -campionatul deschis al or. Făleşti şi Trînta moldovenească, care este o tradiţie sportivă a poporului nostru.
  Veselia şi buna dispoziţie a fost prezentă pe tot parcursul zilei de sărbătoare iar în finalul zilei orăşenii şi oaspeţii localităţii au avut parte de un spectacol de focuri de artificii extraordinar.

  La mulţi ani Făleşti!

Galerie foto

 

  • IMG_4783
  • IMG_4794
  • IMG_4797
  • IMG_4800

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează